söndag 2 september 2012

Zoo Time!

Kvällen efter spa-dagen så gick jag och Andrew till det ridderliga Sir Lancelot. Det är en restaurang som är utom din fantasi. Inte bara det att vinet serveras i lerkrus, de har även svärdfäktning, magdansös och eldslukare som dyker upp titt som tätt under kvällens gång.
Maten serverades på ett stort fat med frukt, vilt kött, potatisscones, kyckling, såser, sallad med mera. Ni vet filmer som utspelas på medeltiden och där kungen får ett stort fat serverat till sig? Så såg fatet ut. Helt fantastiskt! Men också ganska dyrt. Notan hamnade på 15 000 forint vilket är strax under 500 kronor.

Med en mage fylld med diverse gudomligheter samt en "doggy bag" snubblade vi oss hemåt och störtade i sängen med enorm paltkoma som vaggade oss till sömns.

Igår fick vi springa genom en störtskur för att hinna i tid till Zoot innan våra fribiljetter skulle gå ut. Vi hann på minuten precis som det också slutade regna. Zoot var fantastiskt med gamla byggnader och vackra trädgårdar. Vi såg allt från höns, kor och kaniner till isbjörn, cassowary och elefanter. De hade till vår förtjusning en australiensisk del där vi kände oss hemma. Jag klappade en possum-råtta!

Idag väntade en kyld flaska champagne på oss på hotellrummet. Vi blev chockade och fattade ingenting. Sedan läste vi det medföljande kortet och tydligen har hotellet fått för sig att det är Mr. Long Andrews födelsedag idag. Inte dåligt.

Imorgon åker vi till min nya hemstad Veszprem. Jag är faktiskt lite nervös.

Magdansös på Sir Lancelot

Andrew matar kamel.

Diverse skumma djur.

Inga kommentarer: